Vandaag is zaterdag 19 juni  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Kerk in Nood (ACN Nederland)
(Kerk in Nood)

Kerk in Nood (ACN Nederland)

Website E-mail

Kerk in Nood ondersteunt christenen over de hele wereld waar zij worden vervolgd of onderdrukt of waar zij in pastorale nood zijn.

Peperstraat 11-13
5211 KM  's-Hertogenbosch
(073) 613 08 20
info@kerkinnood.nl
www.kerkinnood.nl

Abdij van Park 5
B-3001 Leuven
016/39 50 50
info@kerkinnood.be
www.kerkinnood.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 11 juni    Evangelie van 2021-06-11
(Heilig Hart van Jezus)
begintijd11:00 uur
 titelDag van de weldoeners - Kerk in Nood
beschrijving

Uit dank voor betrokkenheid van weldoeners, viert Kerk in Nood op 11 juni, het feest van het Heilig Hart van Jezus, dit jaar voor het eerst de Dag van de Weldoeners. Over de hele wereld, in de 150 landen waar de Kerk haar werk kan doen, dragen duizenden priesters een Heilige Mis op voor meelevende weldoeners zoals u. Ook zullen er duizenden gebeden worden uitgesproken door religieuze broeders en zusters die dankbaar zijn voor de hulp die zij kunnen bieden.

Om deze dag samen te beleven, is iedereen van harte uitgenodigd voor de online Heilig Mis die onze geestelijk adviseur van Kerk in Nood Nederland, Mgr. Mutsaerts, opdraagt voor u en alle andere weldoeners. U kunt deze H. Mis -na aanmelding- live vanuit onze huiskapel in ‘s-Hertogenbosch volgen op 11 juni vanaf 11.00 uur.

Aansluitend delen we ook graag enkele dankwoorden met u van begunstigden van uw steun, gelovigen die u weliswaar nooit heeft ontmoet, maar wier zielen u zeker hebt geraakt.

info

www.kerkinnood.nl

organisatieKerk in Nood (ACN Nederland)
locatieOnline
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl