Vandaag is maandag 26 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 3 juli    Evangelie van 2021-07-03
(Heilige Thomas)
 titelWorkshop KnopenTientje
beschrijving

Tijdens de bisdomactiviteit op zaterdag 3 juli zal Kinderen bidden voor Kinderen ook een workshop verzorgen. Kinderen krijgen materialen om een sleutelkoord te maken met tien knopen, waarmee ze thuis een Tientje kunnen bidden voor steeds tien eigen intenties.

info

www.rkactiviteiten.nl/?id=38209
www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl
www.bisdomdenbosch.nl/leef-je-geloof/geloof-beleven-in-de-familie/er-was-eens

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatie
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl