Vandaag is maandag 26 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerwoensdag 28 juli t/m zondag 1 augustus    Evangelie van 2021-07-28
 titelBidden & Vasten RK - FEARLESS
beschrijving

Bidden & Vasten RK - FEARLESS
Woensdagavond 28 juli t/m zondag 1 augustus 2021

Oorsprong en visie
Bidden en Vasten RK is een initiatief van een aantal enthousiaste katholieke jongeren. Bij hun evangelisch protestante broeders en zusters hebben zij met een deel van hun vriendengroep een 10-daagse meegemaakt en waren dolenthousiast. Zij hebben het bidden en vasten herontdekt als manier om de relatie met God te verdiepen. De kracht van de sacramenten en de verbinding met de wereldkerk hebben zij echter gemist. Graag brengen wij het bidden en vasten voor jongeren en voor hen die zich jong voelen, terug naar het hart van de Kerk en willen anderen uitnodigen met hen samen hun geloof te verdiepen en te bidden en te vasten voor de Kerk en de wereld.

Wat is het doel van de conferentie?
Door bidden en vasten wordt de kracht van de Heilige Geest vrijgezet in je leven. Je wordt in vuur en vlam voor Jezus gezet. Wij geloven dat God deze conferentie levens gaat veranderen en mensen gaat aanraken met zijn liefde. Mensen zullen genezing, herstel en bevrijding ervaren en worden aangevuurd om voor God te gaan leven als nooit te voren. Wij geloven dat er een generatie katholieke jongeren gaat opstaan die een verschil gaat maken in deze wereld.

Wil jij onderdeel zijn van deze beweging? Meld je aan! Waarom bidden en vasten? Jezus zelf begon Zijn openbare leven met 40 dagen bidden en vasten. Hij leerde zo de wil van Zijn Vader kennen en ontving kracht om voor ieder van ons het verschil te maken. In het begin van de Kerk was bidden en vasten heel normaal. Niets werd ondernomen en niets gedaan zonder eerst in onderscheiding te bidden en te vasten.

Progamma

  • Dagelijks Eucharistieviering
  • Dagelijks teachings
  • Tijden van lofprijzing en gebed
  • Er zijn geen maaltijden maar in de pauzes staan bouillon, vruchtensap en thee ter beschikking
  • Deze dagen zullen een charismatisch karakter hebben. Je zal tijdens de week worden geactiveerd en uitgedaagd om stappen in geloof te zetten.

info

biddenenvastenrk@gmail.com
www.biddenenvastenrk.nl

locatieAbdijhof Marienkroon, Abdijlaan 8
plaatsNieuwkuijk (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl