Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 26 juni 2021    Evangelie van 2021-06-26
begintijd17:00 uur
 titelOrgelconcert Evan Bogerd
beschrijving

Op zaterdag 26 juni 2021 start de serie met orgelconcerten, als onderdeel van Muziek op Zaterdag, met een orgelconcert door Evan Bogerd. Evan zal op de orgels in de Grote Kerk een kleurrijk programma laten horen waarbij improvisaties een belangrijke rol spelen.

Evan Bogerd (1993) studeerde orgel bij Herman van Vliet en later aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Jos van der Kooy. Hij volgde daarna diverse masterclasses aan de orgelacademie voor improvisatie te Altenberg (Duitsland). Met zijn improvisaties en brede repertoirekeuze maakt hij veel indruk. Zijn debuutcd uit 2016 ontving ontving veel lof en een 10 in het vooraanstaande muziekblad ‘Luister’. In 2020 werd Evan benoemd als cantor-organist van de Westerkerk te Amsterdam.

  • Het concert op 26 juni begint om 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10 p.p.
  • Vanwege de Corona-maatregelen is vooraf reserveren noodzakelijk. Dit kan uitsluitend via www.batzorgel.nl

info

www.batzorgel.nl

locatieGrote Kerk, Kerkstraat 20
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl