Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie kamp
kamp
Franciscaans Jongerenwerk

Franciscaans Jongerenwerk

Website E-mail

Het FJW gaat uit van de minderbroeders Franciscanen, Capucijnen en de zusters Clarissen. Dit zijn broeders en zusters die zich verbonden voelen met Franciscus en Clara van Assisi en hun leven daarop hebben afgestemd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 20 t/m zondag 22 augustus 2021    Evangelie van 2021-08-20
 titelKamperen in de kloostertuin
beschrijving

Franciscaans Jongerenwerk organiseert van vrijdag 20 t/m zondag 22 augustus 2021 een kamp in de kloostertuin in Megen.

Wil je er even lekker uit? Zin in een moment voor jezelf, goede gesprekken en inspiratie? Kom dan kamperen in de kloostertuin van de broeders Franciscanen in Megen! Er is ruimte voor ontspanning én verdieping, voor alleen én samen.

Kom deze zomer een weekendje naar Megen en neem je eigen tentje mee. Er is geen vast programma en je kijkt ter plekke waar je zin in hebt en wat je goed doet. Soms doe je iets samen als groep, maar andere momenten trek je er liever even met z’n tweetjes op uit, of doe je juist graag iets voor jezelf. Hieronder lees je welke activiteiten we bijvoorbeeld aanbieden. Maar je kunt ook lekker tekenen, schrijven, een duik nemen in een binnenmeertje van de Maas of een goed boek lezen. De gezamenlijke maaltijden en de vier gebedstijden van de broeders lopen als een rode draad door de dag en je bent van harte welkom om mee te bidden in de kloosterkerk.

  • Bijdrage: € 55 (alle maaltijden inbegrepen)
  • voor jongeren van 18 t/m 30 jaar
  • Begeleiding door broeder Theo en Madeleine
  • Neem je eigen tentje mee

info

fjw@franciscanen.nl

organisatieFranciscaans Jongerenwerk
locatieMinderbroedersklooster, Kloosterstraat 6
plaatsMegen (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl