Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Reis
reis
wanneerdonderdag 18 t/m zondag 21 maart 2021    Evangelie van 2021-03-18
begintijd13:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelKingsmen Mannentocht Quest 2.0
beschrijving

De mannentochten bestaan uit een serie van drie Quest tochten die verspreid over ruim drie jaar gedaan kunnen worden. Iedere volgende tocht is fysiek, spiritueel en in de voorbereiding uitdagender. Tijdens de tocht is er dagelijks stille tijd en wordt er op basis van een dag-thema een inleiding of getuigenis gehouden. Met prikkelende vragen gaan de mannen persoonlijk aan de slag.

KM Quest 2.0
Deze tocht begint al de avond ervoor. Op woensdagavond met een minivan op weg naar Casteil. De eerste klim van een bijzondere tocht waar wandeling gemaakt worden tot ongeveer 1900 m hoogte. Het centrale thema van deze tocht is kwetsbaarheid. Niet typisch een mannen-ding maar daarom juist zo mooi. Deze tocht kun je alleen doen als je KM Quest 1.0 al gedaan hebt. Het is een volgende stap uit je comfort zone. Een beetje fysieke voorbereiding helpt. En ook hier moet je voorafgaand aan de tocht een opgegeven boek gelezen hebben. Daarnaast moet je uitrusting op orde zijn: goede wandelschoenen, stokken, rugzak.

info

kingsmen.nl/blog/events/km-quest-2-0-maart-2021nlfr/

locatieAbdij St Martin du Canigou
plaatsCasteil (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl