Vandaag is vrijdag 7 mei  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 9 mei    Evangelie van 2021-05-09
(Moederdag)
 titelMoederdag voor Maria - doe thuis mee!
beschrijving

Maak Moederdag ook een Moederdag voor Maria - al met één Weesgegroet
Op Moederdag geven veel kinderen een mooie tekening of bloemen aan hun mama. Maar denken we er wel aan dat Maria ook Moeder is? Moeder van Jezus en Moeder in de hemel van al Gods kinderen. Maria brengt al onze gebeden, zorgen en noden bij God. Laten we daarom op Moederdag ook onze hemelse Moeder bedanken voor alles dat zij steeds voor ons doet.

Maria bedanken met een roos van gebed
Het Weesgegroet is voor Maria als een mooie roos. Als heel veel mensen op zondag 9 mei 2021 een Weesgegroet bidden en dat met als énige intentie om Maria te bedanken, krijgt Maria op Moederdag een reuze boeket!

Oproep aan al Maria’s kinderen, jong en oud
Stichting Kinderen bidden voor Kinderen vraagt daarom iedereen, kinderen én volwassenen, om op Moederdag een Weesgegroet te bidden uit dankbaarheid voor de voortdurende voorspraak door Maria.
Samen of alleen, thuis, in een Mariakapel of waar dan ook.

Ook een roos voor Maria uit uw woonplaats?
Op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl laten we zien waar in Nederland en België rozen aan Maria worden aangeboden. Als u bijdraagt aan het gezamenlijk Moederdagboeket, mail dan uw woonplaats en het aantal personen dat bidt aan maria@kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Voor gezinnen
We hopen dat (groot) ouders in Nederland en België hun (klein)kinderen het Weesgegroet leren bidden en, zeker in de meimaand, vertellen over Maria. Op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl vindt u op de pagina Materialen onder meer een uitleg voor kinderen van het Weesgegroet.

Voor parochies
Indien op 9 mei de vieringen weer door mogen gaan, dan zou het mooi zijn als aan het eind gezamenlijk een Weesgegroet gebeden zou worden om Maria te bedanken. Anders wellicht via de online vieringen.

Doorgeven van deelname via maria@kinderenbiddenvoorkinderen.nl kan tot 18 mei 2020. Parochies kunnen dus na zondag 9 mei laten weten in welke plaats en met hoeveel parochianen op Moederdag een Weesgegroet gebeden is om Maria te bedanken.

info

info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl
www.rkactiviteiten.nl/kinderenbiddenvoorkinderen/?p=mvm2020

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieNederland en Belgie
plaatsNederland en Belgie
doelgroepGezin Gezin

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl