Vandaag is vrijdag 26 februari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 1 februari    Evangelie van 2021-02-01
begintijd20:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelAlpha Experience - Alpha Online
beschrijving

De situatie rondom corona is onzeker en Nederland is in lockdown. We weten helaas niet hoe lang deze situatie gaat duren. Wat is er na 19 januari weer mogelijk? Juist nu zoeken mensen naar verbinding en betekenis. Laten we dus niet afwachten, maar kijken naar wat er nu mogelijk is. Alpha werkt ook online en dat kun jij meemaken!

Tijdens deze Alpha Online Experience maak je als leider een Alpha Online-avond mee. Samen spelen we Zoom Games en praten we na over een aflevering van de Alpha Film Series. Fun, Faith & Friendship!

De experience vindt plaats op maandagavond 1 februari. We starten om 20.00 uur, maar je kunt vanaf 19.50 uur al aansluiten. De experience duurt tot 21.30 uur.

De experience vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de experience.

info

alphanederland.org/agenda/experience-alpha-online

locatieOnline via Zoom
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl