Vandaag is zondag 24 januari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 13 januari    Evangelie van 2021-01-13
begintijd20:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelAlpha Masterclass - Uitnodigingschallenge
beschrijving

Je Alpha gaat bijna beginnen. Althans, dat is natuurlijk waarom je een Alpha-team hebt en getraind bent. Maar je hebt wel deelnemers nodig om je Alpha voor te kunnen geven. Hoe kun je ervoor zorgen dat je (meer) deelnemers op je Alpha kunt verwelkomen? Daar gaan we in deze online uitnodigingschallenge op in.

We zullen ingaan op een aantal principes die van belang zijn om meer focus op de persoonlijke uitnodiging voor Alpha te krijgen. En natuurlijk gaan we in op de belangrijke vraag: hoe krijg je je kerk zover dat ze zelf mensen gaan uitnodigen voor Alpha?

De masterclass vindt plaats op woensdagavond 13 januari. We starten om 20.00 uur, maar je kunt vanaf 19.50 uur al aansluiten. De masterclass zal tot ongeveer 21.30 uur duren.

De training vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de training.

info

alphanederland.org/agenda/masterclass-uitnodigingschallenge

locatieOnline via Zoom
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl