Vandaag is woensdag 3 maart  

categorie categorie Cursus
cursus
Jong Katholiek

Jong Katholiek

Website E-mail

Postbus 13049
3507 LA  Utrecht

(030) - 232 69 23

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf woensdag 24 februari    Evangelie van 2021-02-24
(Heilige Matthias)
begintijd19:45 uur
eindtijd21:00 uur
 titelWebinar - Liefde & Seksualiteit
beschrijving

Wegens succes wordt de cursus Liefde & Seksualiteit in het voorjaar van 2021 herhaald. De vorming die dit najaar georganiseerd werd zat vol.    

Liefde, relaties en seksualiteit zijn belangrijke onderwerpen voor iedereen en de katholieke Kerk heeft er een duidelijke visie over. Kapelaan Luc Simons heeft zich hierin verdiept en kan het helder en inzichtelijk uitleggen.

Tijdens de eerste twee avonden van deze vorming gaat hij in op wat de Kerk leert over Gods bedoeling met het huwelijk. Hij put daarvoor vooral uit de ‘Theologie van het Lichaam’ die is uitgewerkt door de heilige Paus Johannes Paulus II. Deze paus beschrijft het huwelijk als een ‘gemeenschap van leven en liefde’. 

De derde en vierde avond gaan Brechje Loenen en haar man en Dennis en Sascha Peters in op de vragen die je vooraf online kunt stellen via dit vragenformulier(link is external). De sprekers vinden het belangrijk om heel concreet in te gaan op de vragen die de deelnemers hebben.

De vijfde avond wordt gebruikt om met elkaar uit te wisselen en in te gaan op onbeantwoorde vragen.

Deze vorming wordt online gehouden op woensdag: 24 februari, en 3, 10, 17 en 24 maart 2021, steeds van 19.45 - 21.00 uur.

Dit is een initiatief van Jongkatholiek in samenwerking met het gezinspastoraat van het Sint Franciscuscentrum/Bisdom Breda.

info

sintfranciscuscentrum.nl/gezinspastoraat/voorjaar-2021-online-vorming-liefde-seksualiteit

organisatieJong Katholiek
locatieOnline
plaatsNederland
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl