Vandaag is donderdag 26 mei
Hemelvaartsdag
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 19 maart 2021 t/m zondag 26 juni    Evangelie van 2021-03-19
(Heilige Jozef)
 titelHeilig jaar van het Gezin
beschrijving

Behalve het Sint Jozefjaar van 8 december 2020 t/m 8 december 2021 heeft paus Franciscus ook een Heilig Jaar van het Gezin afgekondigd dat zal worden geopend op het feest van de Heilige Jozef, 19 maart 2021. Het jaar wordt afgesloten op 26 juni 2022 b.g.v. de Tiende Wereldgezinsdagen in Rome.

“I have decided to declare a special year dedicated to the Family #Amorislaetitia, which will be inaugurated on the next Solemnity of Saint Joseph. Let us entrust this journey with families all over the world to the Holy Family of Nazareth.”

(de foto, gemaakt door Wim Koopman, is van het beeld in de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch)

info
locatie
plaatswereldwijd
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl