Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Reis
reis
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 3 t/m woensdag 11 augustus 2021    Evangelie van 2021-08-03
 titelPriestervakantie 2021
beschrijving

Van harte nodigt het Grootseminarie St. Willibrord alle priesters uit om in de zomer van 2021 mee te gaan op de jaarlijkse priestervakantie. De bestemming wordt deze keer Castelveccana in Italië. U verblijft in de Villa Immacolata, vlak bij het befaamde Lago Maggiore!

De Villa Immacolata
Iedere deelnemer heeft een eigen kamer met douche en toilet en krijgt halfpension aangeboden. ’s Ochtends is er een gezamenlijke Eucharistieviering met lauden in de kapel. ’s Avonds wordt samen voor het diner van 19.30 uur de vespers gebeden. Na het diner biedt de veranda en de tuin ruimte om verder te ontspannen.

Erop uit!
De reis is uitdrukkelijk opgezet als vakantie en niet als retraite. Gedurende de week zijn er uitstapjes voor de hele groep. Het staat eenieder echter volledig vrij elke dag op eigen wijze in te vullen. Er is keuze genoeg. Houdt u van cultuur, dan ligt Milaan niet ver weg. Bent u sportief aangelegd, dan zijn er prachtige bergwandelingen te maken. Houdt u van zon en strand, dan ligt het Lago Maggiore vlakbij.

Gezamenlijk afreizen per auto
Zoals gebruikelijk adviseren we om gezamenlijk in auto’s af te reizen naar Castelveccana. Te zijner tijd ontvangen alle deelnemers een lijst inclusief contactgegevens zodat een en ander onderling afgestemd kan worden. De afstand vanaf Amsterdam naar Castelveccana is ongeveer 1.000 kilometer. Op de dinsdagavond van 3 augustus wordt u vóór 19.00 uur verwacht om in te checken zodat u gezamenlijk om 19.30 uur kunt dineren. Mocht u vertraging in uw reis oplopen, het inchecken is mogelijk tot uiterlijk 20.30 uur. Woensdagochtend 11 augustus na het ontbijt is het vertrek.

Prijs en opgave
De priestervakantie kunnen we u aanbieden voor de prijs van slechts € 495. De reissom is exclusief vervoer. Contactpersoon is de heer P. Klaver, bereikbaar via telnr. 072-505 1073. Opgave is mogelijk tot 25 juni 2021 per e-mail via pklaver(at)willibrordseminarie.nl , met vermelding van uw adresgegevens en telefoonnummer. Mocht u een allergie hebben, wilt u dit dan ook doorgeven bij aanmelding? Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Verdere gegevens van de Villa Immacolata vindt u onderaan dit bericht.

info

www.willibrordseminarie.nl

organisatieDe Tiltenberg
locatieVilla Immacolata, Via per Nasca 5
plaatsCastelveccana (Italië)
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl