Vandaag is woensdag 3 maart  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 24 januari    Evangelie van 2021-01-24
begintijd12:00 uur
eindtijd17:30 uur
 titelLandelijke online Tienergroepdag
beschrijving

Strijd jij op zondag 24 jan mee om de titel allercreatiefste tienergroep? Je krijgt een set van opdrachten waar je er steeds 1 of 2 van kiest om uit te voeren en behaalt zo punten voor jouw groep. Opdracht geslaagd, dan krijg je weer nieuwe opdrachten. Puntenverdubbeling is mogelijk met de kennisvragen. Doe mee met jouw tienergroep of stel zelf een groep samen met je vrienden en meld je aan!

Tienergroepcompetitie
Op zondag 24 januari strijd je met jouw tienergroep mee voor de titel ’Allercreatiefste tienergroep’. Vanuit het hoofdkantoor in Haarlem krijg je opdrachten toegestuurd. Aan jou en jouw groepsgenoten de uitdaging om zo creatief, ludiek en origineel mogelijke foto’s en filmpjes te maken. Hiermee verdien je punten en met kennnisvragen kun je deze punten verdubbelen. Dus ieder van jullie is nodig om zoveel mogelijke punten voor jouw groep binnen te halen.

Uiteraard zijn alle opdrachten coronaproof! De opdrachten zijn vanuit huis te maken, de groep hoeft niet bij elkaar te komen. 

Programma

12:00 uur
Gezamenlijke opening via een livestream vanuit de Bavo met een catechese en uitleg van de eerste opdracht. 

14:30 uur
Update via de livestream met beelden van de eerste ingestuurde filmpjes en foto’s

17:00 uur
Terugblik en bekendmaking winnaar via de livestream

Tussen 12.00 uur en 16.30 uur hebben jullie de tijd om de opdrachten te maken. Je hebt steeds 5 opdrachten open staan waar je uit kunt kiezen. Je hoeft niet de gehele tijd bezig te zijn met de opdrachten. Minimale speeltijd is anderhalf uur. 

Meld je als tienergroep aan door de naam van je tienergroep en van de groepsleider te mailen naar onlinetienerdag2021@gmail.com

info

onlinetienerdag2021@gmail.com

locatieOnline
plaatsNederland
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl