Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Abdij van Berne

Abdij van Berne

Website E-mail

Abdijstraat 49
5473 AD  Heeswijk

Postbus 60
5473 ZH Heeswijk

(0413) 299 299

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 31 oktober 2020    Evangelie van 2020-10-31
 titelAlle Zielen - Abdij van Berne *AFGELAST*
beschrijving

Tot onze grote spijt moeten we mededelen dat Alle Zielen op zaterdag 31 oktober niet doorgaat. Alle Zielen gaat over nabijheid, ontmoeten en samen delen. En met de nieuwste richtlijnen van het RIVM zijn deze kernwaarden van ons evenement niet te realiseren.

We waren er klaar voor. We hebben een gevarieerd en intiem programma samengesteld. Meer dan zestig vrijwilligers waren ingeroosterd, vijfentwintig projecten waren ingedeeld op het terrein en diverse sponsoren hebben hun steentje bijgedragen. Je begrijpt: deze beslissing doet ons hart bloeden.

We voelen ons als organisatie verantwoordelijk voor de veiligheid van onze gasten en deelnemers. In een tijd waarin er elke dag nieuwe corona besmettingen bijkomen en de druk op de zorg weer toeneemt, voelt het niet goed om een event te organiseren, waarbij zoveel mensen aanwezig gaan zijn.

De landelijke corona maatregelen zijn aangescherpt. Het dragen van een mondkapje en het houden van 1.5 meter afstand vergroten de afstand tussen mensen en scheppen een gevoel van vervreemding. Iets wat we, zeker in Brabant, allemaal nog kennen van een half jaar geleden toen we ons in het epicentrum van de covid 19 uitbraak bevonden. Het verdriet, de eenzaamheid en het gemis staan nog vers in onze geheugens gegrift.

Lange tijd hadden we de hoop dat we met het organiseren van Alle Zielen tegemoet konden komen aan deze gevoelens want een Alle Zielen avond biedt troost, creëert ruimte om te gedenken en verbindt mensen. Maar met het oplaaien van het virus en de nieuwe restricties kunnen we daar nu niet aan voldoen. Dát waar een Alle Zielen avond voor staat, kunnen we nu niet bieden.

Daarom én om de gezondheid van alle deelnemers, bezoekers en vrijwilligers te waarborgen, hebben we moeten besluiten om Alle Zielen 2020 af te gelasten. Alle voorbereidingen en inspanningen nemen we mee naar volgend jaar en we verzetten het programma naar 30 oktober 2021.

Degene die een Omwarmen das van Walter van der Velden hebben gekocht krijgen nog bericht waar ze deze kunnen ophalen.

Voor nu, blijf veilig en voor straks tot ziens in betere tijden.

Hartelijke groet namens de werkgroep Alle Zielen.

info

www.allezielen.nl

organisatieAbdij van Berne
locatieAbdij van Berne
plaatsHeeswijk-Dinther (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl