Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 2 oktober 2020    Evangelie van 2020-10-02
(Heilige Engelbewaarders)
begintijd11:45 uur
eindtijd13:15 uur
 titelWees er voor mij Amsterdam
beschrijving

Op vrijdag 2 oktober van 11.45 tot 13.15 uur wordt een demonstratie gehouden bij het gemeente huis van Amsterdam om te demonstreren tegen inperking van het recht op demonstratie.

Doel van de Demonstratie
In Nederland is een stroming die de ProLife-organisaties het zwijgen wil opleggen. Basis hiervoor wordt gezocht in een uitspraak van de rechtbank Haarlem. Deze uitspraak wordt gebruikt voor een ernstige schending van het fundamentele mensenrecht van vrijheid van meningsuiting, vrijheid van demonstratie, vrijheid van vergaderen in het openbaar en de vrijheid om hulp aan te bieden en te ontvangen. Deze rechten zijn essentieel voor een gezonde democratie.

We eisen van de gemeente Amsterdam dat deze tendens zich niet uit en onze vrijheden worden gerespecteerd. Zelfs als onze idealen en activiteiten niet aansluiten bij de sommige economische en politieke agenda’s van Abortus centra.

info

www.eventbrite.com/e/wees-er-voor-mij-amsterdam-tickets-122131529693

locatieStadhuis, Amstel 1
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl