Vandaag is woensdag 26 januari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 28 december 2021 t/m zaterdag 1 januari    Evangelie van 2021-12-28
(Onnozele kinderen)
 titelTaize Torino *ONLINE EVENEMENT*
beschrijving

De Jongerenpelgrimage van Vertrouwen, die de Taizé-gemeenschap in het Noord-Italiaanse Turijn organiseert, wordt al voor de tweede keer uitgesteld.

De broeders van de oecumenische gemeenschap van Taizé laten weten dat de jaarlijkse Pelgrimage van Vertrouwen, die dit jaar in Turijn zou plaatsvinden, noodgedwongen een online-evenement wordt.

Aanvankelijk was voorzien dat de bijeenkomst van 28 december tot 1 januari 2022 in de Noord-Italiaanse stad zou plaatsvinden. Daarom werd in juli volop gestart met de voorbereiding en in de herfst reisden ook al enkele broeders van de gemeenschap naar Turijn, om er het evenement samen met de plaatselijke kerkgemeenschappen voor te bereiden. Niemand kon toen al niet voorzien dat het aantal besmettingen opnieuw zo snel zou stijgen en dat bovendien een nog besmettelijkere Zuid-Afrikaanse coronavariant zou opduiken.

_________________

De volgende Europese Taizé jongerenbijeenkomst vindt plaats in Turijn, Italië, van 28 december 2021 tot 1 januari 2022. Dan zullen drie broeders van de communiteit zich voegen bij de jongeren van de stad en de leiders van verschillende kerken, die reeds begonnen zijn om in de plaatselijke (kerk)gemeenschappen de aandacht te vestigen op de komst van jongeren die aan de ontmoeting zullen deelnemen. Een aantal evenementen zal via internet worden uitgezonden zodat jongeren uit heel de wereld kunnen deelnemen aan de ontmoeting.

info

www.taize.fr/nl

locatieOnline
plaatsTurijn (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl