Vandaag is vrijdag 25 september  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerzaterdag 15 augustus    Evangelie van 2020-08-15
(Maria Tenhemelopneming)
begintijd10:00 uur
eindtijd13:00 uur
 titelGebedsochtend met pater Vadakkel
beschrijving

Gebedsochtend met pater dr J. Vadakkel.

Programma
10.00 uur - Eucharistieviering
10.45 uur - Koffie/thee op het terras
11.00 uur - Uitstelling Allerheiligste met (lof)gebeden, voordracht pater Vadakkel (+tolk) rozenkrans, zegeningen.
13.00 uur - einde

Toegang gratis. Tweede collecte wordt gehouden voor de bestrijding van de onkosten van pater Vadakkel Corona protocol wordt in acht genomen!

Toelichting
Pater dr. Joseph Vadakkel, directeur van de Eucharistic Flame Evangelization, heeft van paus Benedictus XVI en paus Fransicus persoonlijk de pauselijke zegen ontvangen. Zijn missie is met name gericht op het bekendmaken van de werking van de H. Eucharistie. Hoe werkt Jezus? Wat kunnen wij dat ervaren? Hoe leren wij Jezus beter kennen in ons leven? Pater Vadakkel komt oorspronkelijk uit India maar woont nu al jaren in Kevelaer, net over de grens met Duitsland.

info

(06) 193 44 199

locatieR.K. Kerk OLV Tenhemelopneming, Dorpsstraat 1
plaatsRenkum (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl