Vandaag is zaterdag 23 januari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Congregatie Broeders van Huijbergen
(Broeders van Huijbergen)

Congregatie Broeders van Huijbergen

E-mail

Boomstraat 28
4635 CX Huijbergen

(0164) 642582

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 22 augustus 2020    Evangelie van 2020-08-22
(Maria Koningin)
begintijd12:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelOpen dag - Welkom, dicht bij Huis
beschrijving

Het museum, een nieuwe leefgemeenschap, de tuinen en een oudere maar nog steeds actieve broedergemeenschap. Voldoende dynamiek voor een open dag! Op zaterdag 22 augustus bent u van 12.00-17.00 uur van harte welkom om te zien, te horen en te proeven wat de broeders, het Wilhemietenmuseum en de Franciscaanse Leefgemeenschap de Huijberg te bieden hebben. Loop binnen!

Toegang is vrij, via oprijlaan Staartsestraat 2.

Tijdens deze open dag kunt u een kijkje nemen in het museum waar de geschiedenis van Wilhelmieten en Broeders van Huijbergen te vinden is. Er zijn korte workshops/introducties (beeldhouwen, Bachmuziek, Japanse gevechtssport, labyrint lopen). In de tuin kunt u rondkijken, wandelen en informatie vinden over Franciscaans leven en ecologie, gezonde voeding en Bewust Natuurlijk Leven, thee en kruiden, bezinningsactiviteiten en gastenverblijf. De Huijberg vertelt over haar tuin geheel ingericht volgens het oude concept van de permacultuur. De kapel van de broeders is open voor een moment van stilte of een kaarsje. En altijd al benieuwd geweest naar de 40 vergroeningsstappen die u zelf kunt zetten? Uiteraard is er ook gelegenheid voor een hapje en een drankje op ons terras. Om 17.00 uur wordt de dag afgesloten met een speciale vesperviering in de Kapel van de Broeders.

De open dag vindt buiten plaats, daarmee is er voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren. Bij het museum geldt een maximaal aantal mensen dat tegelijk naar binnen mag.

Welkom, dicht bij Huis!

info

www.broedersvranhuijbergen.nl
www.dehuijberg.nl

organisatieCongregatie Broeders van Huijbergen
locatieBroeders van Huijbergen, Boomstraat 7
plaatsHuijbergen (Noord-Brabant)
postcode46
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl