Vandaag is maandag 26 oktober  

categorie categorie Reis
reis
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 23 t/m zondag 27 december    Evangelie van 2020-12-23
 titelKerstreis naar Rome
beschrijving

Heeft u altijd al eens op een bijzondere plek Kerstmis willen vieren? In vijf dagen zult u de ultieme kerstsfeer meemaken in ‘de Eeuwige stad’: Rome! We laten ons imponeren door de Sint-Pietersbasiliek en bezoeken andere basilieken zoals de Sint-Jan van Lateranen. Reisleider Chris Ketelaars neemt u mee naar de kerken die ons in hun mozaïeken en fresco’s vertellen over de geboorte van Jezus en over de droom van het Koninkrijk Gods.

info

www.vnb.nl/reisaanbod/79/5-daagse-kerstreis-rome-ro2007-1

organisatieVNB
locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl