Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerwoensdag 10 juni 2020    Evangelie van 2020-06-10
 titelFeestdag Zalige Priester Edward Poppe
beschrijving

Met grote spijt deelt het Priester Edward Poppecomité mee dat er geen Feestelijke Eucharistieviering kan doorgaan ter gelegenheid van de feestdag van de Zalige priester Edward Poppe op 10 juni aanstaande.

Het is heel jammer dat we onze nieuwe bisschop Mgr. Lode Van Hecke niet kunnen ontvangen in het Poppeheiligdom voor deze gelegenheid.

Het zou heel fijn zijn mochten velen van u in de week van 10 juni het graf van de zalige priester Edward Poppe individueel komen vereren en voor hem een kaars ontsteken als dank voor zijn bijstand tijdens de pandemie van het Coronavirus COVID 19.

Als u graag een kaars wil laten branden, kan dat via een mail naar priester.poppe@edpnet.be of kan je bellen naar het secretariaat op het nummer 052/47 81 95.
Het verschuldigde bedrag van 4 euro voor een noveenkaars kan u daarna overschrijven op onderstaand rekeningnummer met vermelding: uw naam + kaarsje branden.
BE63 4423 0010 6108 van VZW Priester Edward Poppecomité

Dagelijks bidden wij voor alle trouwe bezoekers, voor alle Poppevrienden en voor alle mensen, dat de zalige priester Edward Poppe over hen waakt.

info

052 / 47 81 95
priester.poppe@edpnet.be

locatie
plaatswereldwijd
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl