Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 21 t/m zondag 31 mei    Evangelie van 2020-05-21
(Hemelvaartsdag)
 titelVirtuele pelgrimage naar Echternach
beschrijving

Tussen Hemel­vaart (21 mei 2020) en Pink­ste­ren (31 mei 2020) lopen we een virtuele pelgrimage naar Ech­ter­nach. Nu we niet meer fysiek naar het graf van St. Wil­li­brord in Ech­ter­nach kunnen, lopen we de route digi­taal. Vanuit ons bisdom is het zo’n 500.000 stappen naar deze bede­vaarts­plaats. We roepen ie­der­een op om gedurende deze noveen stappen te doneren, zodat we tegen Pink­ste­ren ge­za­men­lijk in Ech­ter­nach arriveren.

Hoe doe je mee?
Je kunt thuis, om je huis of in je eigen dorp/stad een rondje lopen. Houd het gezette aantal stappen bij en doneer deze via het on­der­staan­de formulier. Je kunt elke dag opnieuw stappen doneren.

Pel­gri­meren
Bij een pelgrimage hoort na­tuur­lijk ook een stukje gees­te­lij­ke ver­die­ping en re­flec­tie. Gedurende deze negen dagen/noveen, zal daarom elke dag een filmpje van Broe­der Fer ver­schij­nen op het YouTube-kanaal van Jong Bisdom Haar­lem-Am­ster­dam.

info

www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/jongeren/doe-mee-aan-de-virtuele-pelgrimage

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieThuis
plaatsNederland
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl