Vandaag is maandag 6 april  

categorie categorie gebed
gebed
wanneervrijdag 27 maart    Evangelie van 2020-03-27
begintijd18:00 uur
 titelIn gebed verbonden met de paus
beschrijving

Vrijdag 27 maart zal paus Franciscus om 18.00 uur in gebed verenigd zijn met heel de kerk en de wereld in deze crisis-tijd. Het gebed kan via de media worden gevolgd en zal afgesloten worden met de Eucharistische zegen ‘Urbi et Orbi’.

Aan ieder die zich geestelijk met dit bijzondere moment verenigt wordt een volle aflaat verleend volgens de voorwaarden die op 20 maart door de Apostolische Penitentiarie bekend zijn gemaakt (zie Corona-updates, n. 3 Biecht).

De paus zal dit gebed en aanbidding houden voor de Sint Pieter, op het bordes voor de ingang van de basiliek op een verder leeg Sint Pietersplein.

info
locatie
plaatswereldwijd
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl