Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 30 mei    Evangelie van 2020-05-30
begintijd09:00 uur
eindtijd13:00 uur
 titelVormelingendag - Vuurdoop
beschrijving

De Vuurdoop is een fantastisch evenement voor vormelingen. Het is een dag vol spanning, spektakel en actie voor jongeren die dit jaar gevormd worden of gevormd zijn. Een feestelijke dag: om elkaar te ontmoeten en om samen met andere jongeren Kerk te zijn.

Dit jaar vindt de Vuurdoop plaats op zaterdag 30 mei in de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal in Rotterdam. De Vuurdoop begint ’s morgens om 9:00 uur en eindigt om 13:00 uur.

Er is veel muziek, vuur en theater. Je kunt de toren van de kathedraal beklimmen, of de donkere gewelven bezoeken. Ook ga je in gesprek met mensen die zich op een speciale manier inzetten voor anderen. Zij kunnen jou inspireren!

Meer informatie
Half februari worden de flyers en aanmeldingsformulieren verzonden naar de contactpersonen Vuurdoop en de parochiesecretariaten. Veel parochies nemen het deelnemen aan de Vuurdoop op in hun vormselprogramma. Voor de parochies die dit nog niet doen, wordt dit van harte aanbevolen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Monique Meeussen, coördinator Pastorale Dienstverlening.

info

m.meeussen@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieH. H. Laurentius en Elisabeth kathedraal, Mathenesserlaan 305
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl