Vandaag is donderdag 2 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Franciscaans Jongerenwerk

Franciscaans Jongerenwerk

Website E-mail

Het FJW gaat uit van de minderbroeders Franciscanen, Capucijnen en de zusters Clarissen. Dit zijn broeders en zusters die zich verbonden voelen met Franciscus en Clara van Assisi en hun leven daarop hebben afgestemd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 27 juni    Evangelie van 2020-06-27
 titelFJT Revisited *AFGELAST*
beschrijving

Het FJT 2020 laten we niet doorgaan dit jaar. Belangrijkste overweging is dat de 1,5-meter-regel naar verwachting van het RIVM nog zeker dit jaar van kracht blijft. Daarmee is een FJT (Franciscaans Jongerentreffen) ruimte-technisch onmogelijk. Met kunst- en vliegwerk zou je voor elk onderdeel oplossingen kunnen verzinnen maar dat zou het geen FJT maken.

  • Voor het weekend waarin het FJT gepland stond gaan we kijken of we middels de hedendaagse digitale mogelijkheden elkaar toch een dagdeel kunnen ‘ontmoeten’. Daarover wordt in een later stadium via onze Facebookpagina en website www.franciscaansjongerenwerk.nl meer bekend gemaakt.
  • Verder onderzoeken we de mogelijkheden voor ‘Franciscaans Jongeren Tenten’ gedurende de zomer in de tuin van het Megense broederklooster. De communiteit ziet het alvast zitten; ook daarover later meer via Facebook, Nieuwsflits en website.
  • volgend jaar gaat de voorbereidingsgroep verder op het punt waar we nu gebleven zijn: we gaan er vanuit dat er een FJT 2021 gaat zijn, zonder veel beperkende overheidsmaatregelen.
  • mensen die eerder bij een FJT zijn geweest en dit jaar (2020) voor het laatst zouden zijn mogen volgend jaar (2021) inschrijven. Voor nieuwe deelnemers geldt gewoon de 30-jaar-regel.

We vinden het heel jammer dat Corona een onderbreking geeft in de traditie. Toch rekenen we op jullie begrip.

Bij vragen – aarzel niet en mail naar: fjw@franciscanen.nl

Vrede en alle goeds, Wim, Fer, Theo en Hanneke
Kernteam Franciscaans JongerenWerk

info

fjw@franciscanen.nl
www.franciscaansjongerenwerk.nl

organisatieFranciscaans Jongerenwerk
locatie
plaatsonbekend
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl