Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 19 maart 2020    Evangelie van 2020-03-19
(Heilige Jozef)
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelOntmoetingsdag voor vrouwen *GEANNULEERD*
beschrijving

De ontmoetingsdagen op 17 en 19 maart zijn afgelast ivm het coronavirus.

Op dinsdag 17 en donderdag 19 maart 2020 worden de jaarlijkse ontmoetingsdagen voor vrouwen gehouden als voorbereiding op Pasen. Gastspreker is deze keer bisschop Harrie Smeets. Onder de titel ‘Ongewild en onweerstaanbaar geroepen’ zal hij spreken over zijn roeping.

José Hendrix van de stichting Rafaël uit Valkenburg heeft haar roeping gevonden in het helpen van mensen in Armenië. Zij vertelt hierover, samen met andere vrijwilligers van deze stichting. Ook wordt een film over het werk van de stichting in Armenië vertoond. De dag voorziet bovendien in een gezamenlijke lunch en een gebedsviering.

De twee ontmoetingsdagen voor vrouwen zijn een initiatief van de Stichting Mgr. Schrijnen-Huis. Beide bijeenkomsten worden gehouden bij het bisdom in Roermond. Belangstellende dames kunnen zich aanmelden via de website van het Mgr. Schrijnenhuis.

Programma
10.00 uur - Ontvangst en inschrijving met koffie en thee.
10.30 uur - Opening van de dag
10.40 uur - Ochtendprogramma
12.30 uur - Lunch
13.45 uur - Interactief
15.00 uur - Gebedsviering in de Caroluskapel
15.30 uur - Sluiting van de dag met koffie, thee en vlaai

Aanmelden
U kunt zich voor deze dag aanmelden bij voorkeur door de digitale opgave bon in te vullen via de website www.schrijnenhuis.nl via email: schrijnenhuis@bisdom-roermond.nl of telefonisch: Myriam Rademaker 0475 386892.

De toegang is vrij (inclusief lunch) en er zijn geen kosten aan verbonden.

Inschrijven is wel noodzakelijk omdat het totale aantal deelnemers begrensd is. Het is mogelijk om deel te nemen aan of de ene of de andere dag. Indien u na inschrijven toch verhinderd bent om te komen verzoeken we u om zich af te melden, telefonisch of via email, zodat dames op de reservelijst een kans krijgen om toch te komen.

info

Tonneke Stikvoort, consulente
(0475) 38 68 20
schrijnenhuis@bisdom-roermond.nl
www.schrijnenhuis.nl

organisatieBisdom Roermond
locatieBisdom Roermond, Swalmerstraat 100
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl