Vandaag is zondag 20 september  

categorie categorie Cultuur
cultuur
Religieuze Familie van het Mensgeworden Woord
(Blauwe Zusters)

Religieuze Familie van het Mensgeworden Woord

Website E-mail

Dienaressen van de Heer en de Maagd van Matara

Hoogeweg 65
1851 PJ  Heiloo
(072) 505 40 51

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 31 januari    Evangelie van 2020-01-31
(Heilige Don Bosco)
begintijd18:30 uur
 titelUnplanned - Blauwe Zusters
beschrijving

Unplanned brengt ons een unieke blik in de abortuskliniek van een vrouw die ooit de meest gepassioneerde pro-abortus voorvechtster was. Als een van de jongste directeuren van Planned Parenthood Clinic in het land, was ze betrokken bij meer dan 22.000 abortussen en adviseerde ze talloze vrouwen. Haar passie voor het recht van een vrouw om te kiezen leidde er zelfs toe dat ze een woordvoerder van Planned Parenthood werd, vechtend om wetgeving op te stellen voor de zaak waarin ze zo diep geloofde.

Tot de dag dat ze iets zag dat alles veranderde, wat Abby Johnson ertoe bracht om zich bij haar voormalige tegenstanders te voegen op 40 Days For Life, en één van de meest vurige pro-life sprekers in Amerika te worden.

Unplanned is de belangrijkste film die je ooit zult zien over de meest controversiële kwestie van onze tijd. Aan welke kant van het hek je ook staat, niemand zal deze film onberoerd laten door Abby’s reis.

Dankzij de medewerking van de Blauwe Zusters in Den Haag is de film te zien op vrijdagavond 31 januari 2020 in Pathé Spuimarkt, zaal 1.

Programma
19:15 uur - inloop
19:30 uur - film
21:30 uur - uitloop

  • prijs: € 11 per persoon
  • kaartjes verkrijgbaar via de website

info

www.unplanned.nl

organisatieReligieuze Familie van het Mensgeworden Woord
locatiePathe Spuimarkt, zaal 1
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl