Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 17 januari 2020    Evangelie van 2020-01-17
(Dag van het Jodendom)
begintijd10:00 uur
eindtijd13:00 uur
 titelPerspresentatie Actie Kerkbalans
beschrijving

De volledige uitkomst van de peiling van Actie Kerkbalans wordt gepresenteerd tijdens de landelijke perspresentatie. Deze vindt plaats op vrijdag 17 januari van 10.00 uur tot 13.00 uur in het Catharijneconvent te Utrecht. Een reactie op de uitkomsten wordt gegeven door godsdienst socioloog dr. Theo Schepens, die onder meer ingaat op de vraag waarom de liefde voor de naaste gemiddeld belangrijker wordt gevonden dan de liefde voor God.

Aanmelden voor de perspresentatie kan tot donderdag 16 januari 13.00 uur. De presentatie begint om 10.30 uur in het Catharijneconvent te Utrecht. Er is na afloop de mogelijkheid om (gratis) deel te nemen aan de op de presentatie aansluitende rondleiding door het Catharijneconvent.

Actie Kerkbalans
Actie Kerkbalans is de grootste landelijke fondsenwerfactie in Nederland. De plaatselijke kerken van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestante Kerk in Nederland, de Evangelische Broedergemeente en de Oud-Katholieke Kerk vragen in de actieweken van 18 januari t/m 4 februari 2020 al hun leden om een bijdrage voor de eigen kerk.

info

www.rkkerk.nl
www.kerkbalans.nl

locatieCatharijneconvent, Lange Nieuwstraat 38
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl