Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 13 februari    Evangelie van 2020-02-13
begintijd20:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelLiefdesgeboden Kloostercollege
beschrijving

Lezing voor Valentijnsdag op 13 februari in Klooster Zwolle

Volgens de legende liet bisschop Valentijn de liefde zwaarder wegen dan de wetten. Daarom is zijn sterfdag de dag van de liefde, niet alleen voor christenen. Op de vooravond daarvan, 13 februari, mag ik om 20.00 uur in het Dominicanenklooster te Zwolle een lezing over mijn boek “Liefdesgeboden” houden.

Het thema van liefde en kerk is zwaarbeladen geraakt. Voor de benedictijner monnik Thomas Quartier is dat geen reden om het te mijden. Sterker nog: hij schreef er een boek over, dat Liefdesgeboden heet. Want we moeten liefhebben, leerde Jezus. Dit interactieve kloostercollege gaat over wat liefde is en wat een monnik daarover aan het leren is, uit oude bronnen en eigen ervaring.

Donderdag 13 februari 2020
20.00 - 21.30 uur
€ 12,50 / studenten € 7,50

info

www.kloosterzwolle.nl/nieuws/13-02-kloostercollege-liefdeslessen-van-een-monnik

locatieDominicanenklooster, Assendorperstraat 29
plaatsZwolle (Overijssel)
postcode80
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl