Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerwoensdag 5 februari    Evangelie van 2020-02-05
begintijd20:00 uur
 titelLezing Prof. Stephane Mercier
beschrijving

Op woensdag 5 februari houden we een lezing met als titel ‘Is het redelijk voor een jongeman in 2020 om te geloven in Jezus Christus?’.

Ons geloof wordt door vele media en tijdgenoten erg in vraag gesteld. Gelovigen worden vaak als ‘dom’ of ‘goedgelovig’ beschouwd. Is dat zo, of zijn er wel degelijk redenen om te geloven in Jezus Christus? Prof. Stephane Mercier is professor filosofie, en bracht recent een nieuwe vertaling uit van De Rationibus Fidei van St. Thomas Aquino.

info

info@heiligsacrament.be

locatieQuintinuskathedraal, Vismarkt 5
plaatsHasselt (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl