Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 15 maart    Evangelie van 2020-03-15
begintijd14:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelOrientatiedag Vronesteyn
beschrijving

Op zondag 15 maart (14.00 - 16.30 uur) staan de deuren van Vronesteyn tijdens de Oriëntatiedag open voor mannen die nadenken over het priesterschap of diaconaat. De Oriëntatiedag geeft gelegenheid tot kennismaking, gesprek en oriëntatie.

Op de Oriëntatiedag kun je met je vragen terecht bij de rector van de priester- en diakenopleiding, bij de spirituaal (de geestelijk leidsman die bij de opleiding is betrokken) en bij studenten. Je krijgt informatie over het opleidingstraject, de studie, de geestelijke vorming, stages. Je kunt het huis zien waar de studenten wonen, de kapel waar de vieringen worden gehouden, de bibliotheek en de woonkamer.

Vronesteyn is gemakkelijk met de trein te bereiken: vijf minuten lopen vanaf halte Voorburg-Leidschendam.

info

priesteropleiding@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatiePark Vronesteyn 14
plaatsVoorburg (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl