Vandaag is zondag 27 september  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 8 december 2019    Evangelie van 2019-12-08
(2e zondag vd Advent - Populus Sion / Maria Onbevlekte Ontvangenis)
begintijd15:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelKerstmusical - Koninklijk bezoek
beschrijving

Zondag 8 december 2019 is ’s middags vanaf 15.00 uur in de Willehaduskerk van Emmercompascuum de succesvolle jaarlijkse kerstmusical (Hoofdkanaal O.Z. 83). Inmiddels al weer voor de twaalfde keer.

De kerstmusical van Emmercompascüum is een begrip in Groningen en Drenthe; honderden belangstellenden komen er op af. Veel prominente gastspelers maakten voorgaande jaren hun opwachting in de voorstelling, zoals huisartsen, de burgemeester van Emmen en vorig jaar de Drentse Commissaris van de Koning. Dit jaar zal er Koninklijk bezoek zijn!

Bij de kerstmusical wordt door ruim 60 spelers het traditionele kerstverhaal  in een wervelende show  met zang, dans, prachtige kleding en mooie geluid- en lichteffecten over het voetlicht gebracht.

De toegang is vrij.  Aansluitend op de voorstelling is er tussen 16.00 uur en 18.00 uur een kerstmarkt bij de Willehaduskerk.

info

www.mariahertoginvandrenthe.nl/uncategorized/1675

locatieWillehaduskerk, Hoofdkanaal Oostzijde 83
plaatsEmmer Compascuum (Drenthe)
postcode78
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl