Vandaag is dinsdag 7 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 24 t/m zondag 26 januari    Evangelie van 2020-01-24
 titelToerustingsweekend - Ga in mijn Naam
beschrijving

Van vrijdagavond 24 januari tot en met zondagmiddag 26 januari is er in bezinningscentrum Emmaus te Helvoirt het KCV-Toerustingsweekend voor mensen die (willen) meewerken aan katholieke charismatische vernieuwing en allen die met ons hun toewijding aan Christus willen verstevigen en vernieuwen. Het thema is: “Ga, in mijn Naam, Ik geloof in jou!”. Dat zegt Jezus tegen allen die gedoopt zijn. Ieder op onze eigen plek werken we eraan mee om medemensen te leren onderhouden wat Jezus ons heeft geleerd (zie Matteüs 28,19). Jezus vertrouwt ons en wil dat we iedereen bekend maken met zijn verlossingswerk.

Gereedschappen ontvangen
Misschien vragen we ons af ‘ben ik wel geschikt?’, zeggen we als Mozes ’ik kan niet spreken’ of als Jeremia ‘ik ben te jong’. Maar ook verlangen we naar méér, naar een leven vol van de vreugde van het evangelie, een leven dat vrucht draagt voor God en mensen. We willen gáán en weten ons daartoe ook opgeroepen door paus Franciscus. In Jezus’ Naam en in de kracht van de Heilige Geest onze verantwoordelijkheid als christen kennen en opnemen met vreugde en geloof. Dit Toerustingsweekend is er om onze plaats in Gods rijk weer duidelijk te krijgen en gereedschappen te ontvangen om Jezus concreet meer bekend te maken bij anderen. Neem met ons de uitdaging aan!

Programma
Workshops en lezingen om getraind worden in geestelijk ouderschap, bidden om genezing, denken vanuit Gods perspectief, profetie, het starten en leiden van een gebedsgroep of gemeenschap. En uiteraard goed verzorgde maaltijden, veel ontmoeting, lofprijzing en elke dag Eucharistie.

Aanmelden
Schrijf je zo snel mogelijk in. We hebben namelijk een vroegboekkorting. Boek je voor 6 januari dan krijg je 5 euro korting op de totaalprijs van je deelname.

info

info@kcv-net.nl
www.kcv-net.nl

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl