Vandaag is dinsdag 7 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 7 december 2019    Evangelie van 2019-12-07
begintijd11:30 uur
eindtijd19:30 uur
 titelGregoriuswandeling Vlissingen
beschrijving

Ben je tussen de 25 en 55 jaar en heb je zin om met R.K. leeftijdsgenoten te gaan wandelen? De eerstkomende wandeling is op zaterdag 7 december. We verzamelen om 11.30 uur bij station Vlissingen. We wandelen 11 km in Vlissingen.

De routebeschrijving is te vinden op:
www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-vlissingen/15003/index.htm

Als we willen kunnen we nog wat uit eten gaan na de wandeling. Je kunt je bij mij opgeven via de mail voor de wandeling. Ik zou het graag op prijs stellen om bijtijds te weten wie er meewandelen en voor wie wil ook mee uit eten gaan.

Nodig gerust mensen uit die jullie kennen.

info

Paul Raves
Georgiuswandelingen@gmail.com
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/Georgiuswandelingen.html

locatieTreinstation
plaatsVlissingen (Zeeland)
postcode43
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl