Vandaag is maandag 6 juli  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerzaterdag 23 november 2019    Evangelie van 2019-11-23
begintijd19:30 uur
eindtijd20:30 uur
 titelWereldwijde Eucharistische Aanbidding
beschrijving

Eén keer in de vier jaar wordt er een internationaal Eucharistisch congres gehouden. In september 2020 zal dat in Boedapest zijn.

De Bisschop van Boedapest heeft een oproep geplaatst om wereldwijd op zaterdag 23 november, de vooravond van Christus Koning, één uur Aanbidding te organiseren.

Wij doen dit in Oosterwolde in stilte afgewisseld met wat meditatieve muziek en gebeden. Iedereen is welkom om mee te bidden.

Via deze link kunt u kijken waar het elders in Nederland ook georganiseerd wordt. corpusdomini.iec2020.hu

info

Monic Reijnders
(0594) 85 36 28
ronenmonicreijnders@gmail.com

corpusdomini.iec2020.hu

locatieDe Heer die Wederkomtkerk, Quadoelenweg 4
plaatsOosterwolde (Friesland)
postcode84
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl