Vandaag is woensdag 8 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 29 november 2019    Evangelie van 2019-11-29
begintijd21:30 uur
 titelTaizeviering St. Jansbasiliek Oosterhout
beschrijving

Op vrijdag 29 november wordt er weer een Taizéviering georganiseerd. We zullen op die avond weer samen zingen, bidden en stil zijn. De viering wordt eenmalig gehouden in de St. Jansbasiliek aan de Markt in Oosterhout. De viering begint om 21:30 uur en de kerk gaat om 21:00 uur open.

Viering eenmalig in Oosterhout
Vanwege de problemen met het dak boven het priesterkoor in de kerk in Raamsdonksveer kunnen we de viering niet op dezelfde wijze houden zoals gebruikelijk. Dit gaat ten koste van de sfeer tijdens de viering. Daarom hebben we besloten de viering voor één keer in de basiliek in Oosterhout te organiseren.  Leden van jongerenkoor YRDV (Raamsdonksveer) en Capella Catharina (Oosterhout) zullen de viering muzikaal ondersteunen. 

info

info@taizeraamsdonksveer.nl
www.taizeraamsdonksveer.nl
facebook.com/taizeraamsdonksveer

locatieSt. Jansbasiliek, Markt 17
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl