Vandaag is zondag 31 mei
1e Pinksterdag / Maria bezoekt haar nicht Elisabet
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneervrijdag 8 november 2019    Evangelie van 2019-11-08
begintijd19:00 uur
 titelOverhandiging schilderij Karl Leisner
beschrijving

Op vrijdagavond 8 november 2019 om 19.00 uur, zal een schilderij met een afbeelding van Karl Leisner worden overhandigd aan leden van Stichting Sint Michael (Kringloop Groesbeek).

De secretaris van de Internationaler Karl-Leisner-Kreis, Udo Erbo, verraste Theo Giesbers en Henk Keukens van de Vereniging Behoud Dorpsgezichten met een cadeau van Monika Kaiser-Haas: een prachtig schilderij van 80 bij 60 cm met daarop een portret van Karl Leisner, geschilderd in 1994. Het schilderij heeft in de kamer gehangen van de moeder van Monika Kaiser-Haas. Monika is een volle nicht van Karl Leisner en haar moeder is een zus van Karl Leisner.

Op vrijdag 8 november zal dit schilderij in de Karl-Leisner-Mariëndaalkapel in de viering van 19.00 uur plechtig overhandigd worden aan leden van de Stichting Sint Michael (Kringloop Groesbeek) die het een plek zullen geven in de kapel.

Tijdens deze viering zal Rudo Franken die pastoor is geworden van de Parochie Maria ten Hemelopneming (Millingen etc.) afscheid nemen als enthousiaste voorganger van de vieringen op de tweede vrijdagavond van de maand waarin steeds Karl Leisner centraal staat. Deze taak zal nu worden overgenomen door Aloys van Velthoven.

Na afloop van de viering is er voor alle aanwezigen koffie/thee.

Adres: Karl-Leisner-Mariëndaalkapel, Bellevue 9t, 6561 BZ Groesbeek.

info
locatieKarl-Leisner-Mariendaalkapel, Bellevue 9t
plaatsGroesbeek (Gelderland)
postcode65
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl