Vandaag is zondag 31 mei
1e Pinksterdag / Maria bezoekt haar nicht Elisabet
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 9 november 2019    Evangelie van 2019-11-09
(Kerkwijding Lateraanse Basiliek)
begintijd14:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelEdith Stein Themadag
beschrijving

In zorgcentrum De Egthe in Echt vindt de jaarlijkse themadag rond de heilige Edith Stein plaats. Sprekers zijn ditmaal Toon Horsten en dr. Ilse Karremans.

De bijeenkomst begint om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Na een woord van welkom door voorzitter Jenny Stassen-Muysers van de organiserende stichting Dr. Edith Stein houdt Toon Horsten een lezing rond het thema ’Herman Leo van Breda, de redding van het Husslerarchief en Edith Stein’. Na koffie met vlaai is het woord aan dr. Ilse Karremans OCDS die spreekt rond het thema ’Edith Stein als assistente van Edmund Husserl’.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom. U kunt zich aanmelden per e-mail.

info

secretariaat@edithstein.nl
www.edithstein.nl

locatieZuyderland zorgcentrum De Egthe, De Egthe 1
plaatsEcht (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl