Vandaag is zondag 31 mei
1e Pinksterdag / Maria bezoekt haar nicht Elisabet
 

categorie categorie Politiek
politiek
wanneervrijdag 8 november 2019    Evangelie van 2019-11-08
begintijd19:30 uur
 titelGert-Jan Segers - Grenzen aan gastvrijheid
beschrijving

Neem op 8 november plaats op de bank van de ChristenUnie-huiskamer en ga met Gert-Jan Segers in gesprek over de migratie en gastvrijheid. Daarvóór is er een bijdrage van Paul Scheffer, publicist en hoogleraar Europese Studies.

De Bijbel spoort ons aan de vreemdeling gastvrij te onthalen. Is die gastvrijheid onbeperkt, of kent die ook een grens? Wat is de draagkracht van onze samenleving? En wat is daarin een rechtvaardig migratiebeleid?

Praktisch

  • Datum: Vrijdagavond 8 november 2019
  • Tijd: aanvang 19.30 uur, deur open om 19.00 uur
  • Locatie: Bethelkapel, Den Haag.

info

trutickets.nl/christenunie
wi.christenunie.nl/grenzenaangastvrijheid

locatieBethelkapel, Thomas schwenckestraat 30
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl