Vandaag is vrijdag 28 februari  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Franciscaans Jongerenwerk

Franciscaans Jongerenwerk

Website E-mail

Het FJW gaat uit van de minderbroeders Franciscanen, Capucijnen en de zusters Clarissen. Dit zijn broeders en zusters die zich verbonden voelen met Franciscus en Clara van Assisi en hun leven daarop hebben afgestemd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019    Evangelie van 2019-11-29
 titelFranciscaans Jongeren Weekend
beschrijving

Franciscaans Jongerenwerk organiseert in het weekend van 29 november t/m 1 december 2019 weer een Franciscaans Jongeren Weekend.

Tijdens dit weekend komen we samen rond het thema ‘mens worden’. Wat betekent het dat God mens wordt? Hoe doen wij dat eigenlijk zelf? Een mooie voorbereiding op Kerstmis met ruimte voor praten en stil zijn, verdiepen en ontspannen, binnen en buiten. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, nieuwe vragen en nieuwe energie. Even eruit en tijd voor jezelf doet goed! Van harte welkom in het klooster van de broeders Franciscanen in Megen.

info

www.franciscaansjongerenwerk.nl

organisatieFranciscaans Jongerenwerk
locatieFranciscanenklooster, Kloosterstraat 6
plaatsMegen (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl