Vandaag is zaterdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 9 t/m vrijdag 13 december 2019    Evangelie van 2019-12-09
begintijd10:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelRetraite bij OLV ter Nood
beschrijving

In deze Adventstretraite is het Rorate caeli onze leidraad. We nemen dagelijks een vers van het Rorate Caeli, we luisteren naar gezongen versies en verdiepen ons. We laten door inleiding en gebed de tekst in ons doordringen om onze persoonlijk relatie met God te verdiepen, om te groeien in ons persoonlijk contact met Hem.

We vieren de Eucharistie en sluiten ons voor het ochtendgebed en de vespers aan bij de gebedstijden van de seminaristen in de kloosterkapel. Voor iedere deelnemer bestaat tijdens deze stille retraite, de mogelijkheid tot een gesprek met de retraiteleider, de priester Anton Overmars.

De retraite begint op maandag 9 december om 10 uur en zal duren tot en met vrijdagmiddag 15 uur.

Bijdrage in de kosten: € 375

info

www.olvternood.nl

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl