Vandaag is donderdag 28 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 10 oktober 2019    Evangelie van 2019-10-10
 titelOntmoetingsdag partnerverlies
beschrijving

Het verlies van je levenspartner is heel ingrijpend. Je leven staat op zijn kop. Je vraagt je misschien af: hoe verder alleen? Wat maakt het leven weer de moeite waard? Het verwerken van verlies, het hervinden van het leven zonder je partner, is voor iedereen verschillend. Veel factoren spelen een rol. Mensen in je directe omgeving of daarbuiten proberen tot steun te zijn.

De diocesane Werkgroep Partnerverlies van het bisdom Groningen-Leeuwarden is zo’n groep die ú tot steun wil zijn bij het verwerken van uw verlies. De werkgroep organiseert elk half jaar in een andere regio een ‘Ontmoetingsdag’ voor mensen zoals u. In het najaar van 2019 is dat de regio Drenthe.

Elkaar ‘ontmoeten’ staat op deze dag voorop. Het is vooral bedoeld om eigen ervaringen met anderen, die ook hun partner hebben verloren, te delen. Een dag eigenlijk, waarop u op verhaal mag komen, en waar u vrijelijk kan zeggen wat u er van vindt.

Na de dagopening houdt pastor Bernard Buit uit Veendam een inleiding over verliesverwerking. Hij zal ook stilstaan bij de plaats, die God daarbij inneemt. De dag wordt besloten met een korte viering.

Als u er prijs op stelt, kunt u iemand uit uw omgeving meenemen.

Bijdrage in de kosten
We vragen een eigen bijdrage in de kosten van € 12
U ontvangt daarvoor ook koffie/thee en een lunch.
U kunt op de dag zelf uw bijdrage voldoen.

Informatie:
Contactpersonen voor nadere informatie zijn:
Mw. M.G. Scholte Aalbes-Schomaker, tel. 0599-587331
Mw. M.H. A. Steen-Blom, tel. 0516-850820
Mw. A. van Diepen-Galama, tel. 0527-252418
Dhr. A.M.J. v.d. Rijdt, tel. 06-51042611

Aanmelding:
Opgave van uw komst vóór 2 oktober 2019 via het bisdomhuis, mw. Lisette Winter.
Tel.: 050 – 406 58 88.
E-mail: l.winter@bisdomgl.nl

Na opgave ontvangt u rond 3 oktober 2019 een programma, een routebeschrijving en verdere informatie over de ontmoetingsdag. Coevorden is per trein en bus bereikbaar.  Wij hopen op een goede en helende ontmoetingsdag met u!

info

Mw Lisette Winter
(050) 406 58 88
l.winter@bisdomgl.nl
www.bisdomgl.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatie
plaatsCoevorden (Drenthe)
postcode77
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl