Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 23 november 2019    Evangelie van 2019-11-23
begintijd10:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelRoepingendag Bisdom Den Bosch
beschrijving

Wat vraagt God aan mij?
Welk plan heeft Hij met mij?
Welke stap zou ik kunnen zetten?
En zit ik wel op de juiste weg?

Jonge mensen, in de leeftijd tussen 17 en 35 jaar, nodigen we uit om rond die vragen bijeen te komen. Die vragen malen bij veel jonge mensen door het hoofd als ze nadenken over hun leven en hun roeping, over werk en studie, maar ze hoeven er niet alleen mee te zitten. In onderlinge dialoog, in gesprek met begeleiders, in stilte en gebed, kan er ruimte gegeven worden aan deze kwesties en kunnen antwoorden op de vragen worden gevonden.

Op zaterdag 23 november organiseert het Sint-Janscentrum een dag om met bovenstaande belangrijke levensthema’s aan de slag te gaan. Er is een gevarieerd interactief programma, van 10.30 uur tot 17.00 uur. De rector, de gedelegeerde voor roepingen-pastoraal en een van de spirituaals begeleiden de dag met inleidingen en gebedsmomenten, daarnaast zijn er getuigenissen en zal er vooral ook geluisterd worden naar degenen die deelnemen aan deze dag.

De dag wordt georganiseerd inhet vormingshuis voor kerkelijk leven,in het hart van het bisdom, het Sint-Janscentrum, Papenhulst4, 5211 LC  ’s-Hertogenbosch.

Aanmelden voor deze dag is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld (ook in verband met de lunch). Dit kan bij de rector van het Sint-Janscentrum, via email: receptie@sint-janscentrum.nl of telefonisch: 073 613 20 00.

info

(073) 613 20 00
receptie@sint-janscentrum.nl
www.sint-janscentrum.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl