Vandaag is woensdag 26 februari
Aswoensdag
 

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 8 september 2019    Evangelie van 2019-09-08
(Maria Geboorte)
begintijd16:00 uur
 titelWillibrordprocessie
beschrijving

De jaarlijks Willibrordprocessie in Utrecht is dit keer op zondag 8 september. De start is traditiegetrouw om 16.00 uur vanaf het Janskerkhof (tegenover het beeld van H. Willibrord te paard). Daarna gaat de stoet richting de Catharinakathedraal, waar mgr. T. Hoogenboom zal voorgaan in een plechtig gezongen vespers, met het Kathedrale koor o.l.v. dirigent G. Beemster.

Plebaan Boogers: “Onder het motto ‘Geloven mag gezien worden’ moge u en ik daarin onderweg onze stappen zetten, vanuit de pelgrimage die ook de H. Willibrord heeft gemaakt in zijn levensdagen.”

info

www.aartsbisdom.nl

locatieJanskerkhof en Catharinakathedraal
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl