Vandaag is zondag 31 mei
1e Pinksterdag / Maria bezoekt haar nicht Elisabet
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Leiden

RKJ Leiden

Website E-mail

RKJ Leiden (Regionale Katholieke Jongerengroep) is een van de oudste lokale jongerengroepen ontstaan vanuit de WKJ (Werkgroep Katholieke Jongeren)

www.rkjleiden.nl Leiden

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 27 oktober 2019    Evangelie van 2019-10-27
begintijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelTienergroep naar RKJ zaalvoetbaltoernooi
beschrijving

Dit jaar wordt het RKJ toernooi zaalvoetbal gehouden op zondag 27 oktober. We spelen met gemengde teams van jongens en meisjes. Vorig jaar zijn we derde geworden!

We vieren met alle tieners en jongeren om 10.00 de H. Mis in de Lodewijkkerk aan de Steenschuur 19 in Leiden. Daarna verzamelen we om 12.00 in de sporthal aan het Fluitpolderplein 3 in Leidschendam. Neem je wat voor de lunch mee?

info

www.rkjleiden.nl/tienergroep
tieners@rkjleiden.nl
(06) 43 610 782

organisatieRKJ Leiden
locatieFluitpolderplein 3
plaatsLeidschendam (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl