Vandaag is woensdag 26 februari
Aswoensdag
 

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 7 september 2019    Evangelie van 2019-09-07
begintijd09:30 uur
eindtijd14:00 uur
 titelWorkshop Kerkfotografie (voor dummies)
beschrijving

Na een korte introductie gaan we aan de slag met de camera. Je leert over scherpstelling, belichting, diafragma, sluitertijd en ISO-waarde. Je krijgt ook allerlei tips over het fotograferen van kerken. En natuurlijk gaan we ook oefenen! We werken (vooral) vanuit de halfautomatische stand, dat betekent, dat je een camera nodig hebt, die je zelf in kunt stellen. Het resultaat van de opdracht bespreken we samen, zodat we van elkaar kunnen leren.

Voor wie is het?
Voor iedereen die wil leren hoe een camera werkt.  Hoe je zelf kunt bepalen hoe jouw foto eruit komt te zien. En vooral hoe je in een kerk - waar fotograferen lastig kan zijn - toch mooie foto’s kunt maken.

En voor wie (mogelijk) niet?
Als de camera en hoe deze werkt voor jou geen geheimen meer heeft, kan deze workshop toch van meerwaarde zijn, omdat alle voorbeelden en tips vanuit de praktijk van het fotograferen van kerken zijn. Bedenk daarbij wel, dat de theorie over belichtingsdriehoek, scherpstellen en belichting voor jou minder interessant zal kunnen zijn. Het is geen verdiepingscursus fotografie voor gevorderden. 

Wanneer en waar is het?

  • 7 september, 09:30-14:00 uur
  • Heilige Maria Geboortekerk, Gronausestraat 4 in Losser

Wat kost het?
Het kost € 49 per persoon.
Dit is inclusief koffie, thee en een eenvoudig broodje tussen de middag.

Wat moet je meenemen?

  • een instelbare camera
  • het boekje van je camera
  • een statief, als je dat hebt
  • iets om te schrijven

Hoe kun je je aanmelden?
Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar info@kerkfotografie.nl
In deze mail staat je naam, je adres, je telefoonnummer en de datum van de workshop. Er is plek voor acht deelnemers, dus wees er snel bij!

info

info@kerkfotografie.nl
www.kerkfotografie.nl

locatieHeilige Maria Geboortekerk, Gronausestraat 4
plaatsLosser (Overijssel)
postcode75
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl