Vandaag is woensdag 8 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 8 september 2019    Evangelie van 2019-09-08
(Maria Geboorte)
begintijd11:00 uur
 titelPlechtige professie broeder Max
beschrijving

Op zondag 8 september 2019 zal broeder Max van de Wiel (zie foto) zijn plechtige professie uitspreken en de monnikswijding ontvangen tijdens de eucharistieviering van 11.00 uur.

Met de plechtige professie verbindt broeder Max zich definitief aan de gemeenschap van Koningshoeven en zal hij de geloften afleggen van stabiliteit, gehoorzaamheid en monastiek levensgedrag. Voor hemzelf en de gemeenschap een grote gebeurtenis. Broeder Max is op dit moment verantwoordelijk voor de sacristie en de kerk/kapel. Hij is momenteel ook bezig met zijn promotieonderzoek naar de psalmen 120-124 aan de Tilburg School of Catholic Theology (van Tilburg University).

info

www.koningshoeven.nl

locatieAbdij Koningshoeven, Eindhovenseweg 3
plaatsBerkel-Enschot (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl