Vandaag is donderdag 14 november  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 14 juli    Evangelie van 2019-07-14
begintijd09:30 uur
 titelHerdenking MH17 - Lambertuskerk
beschrijving

Op 17 juli aanstaande is het al weer vijf jaar geleden dat het afschuwelijke drama met de MH17 plaatsvond. Deze ramp heeft ook de Rosmalense gemeenschap in het hart getroffen. Zondag 14 juli wordt hier op bijzondere wijze bij stilgestaan tijdens de Eucharistieviering om 9.30 uur in de Lambertuskerk.

Aan de familieleden van de overleden kinderen en kleinkinderen wordt aan het einde van de viering een herinneringskaars uitgereikt. We hopen dat velen uit de Rosmalense gemeenschap aan deze herdenking willen deelnemen. Met veel liefde, eerbied en respect blijven wij hen gedenken die gestorven zijn bij deze ramp. Dat deze herdenking verbroedering, troost en hoop mag geven.

info

www.mariajohannes.nl

locatieSint Lambertuskerk, Torenstraat 1
plaatsRosmalen (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl