Vandaag is donderdag 14 november  

categorie categorie Liturgie
liturgie
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 13 juli    Evangelie van 2019-07-13
begintijd08:30 uur
 titelZegening fietspelgrims
beschrijving

Op 13 juli vertrekt een groep pelgrims per fiets op belevingsreis naar Rome. Deze sponsorfietstocht wordt voor het VNB Ondersteuningsfonds gemaakt. Het VNB Ondersteuningsfonds zorgt ervoor dat pelgrims die minder financieel draagkrachtig zijn een bedevaart kunnen maken. De reis start in ’s-Hertogenbosch en eindigt in Rome waarbij er dagelijks gemiddeld 115 kilometer wordt aflegt.

Na de Eucharistieviering van 8:30 uur in de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch zal Mgr. De Korte buiten de eerste stempel zetten en de fietspelgrims zegenen.

info

www.vnb.nl/pelgrimshuis/agenda_reader?agendaId=290

organisatieVNB
locatieSint-Janskathedraal Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl