Vandaag is vrijdag 30 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 31 oktober 2020    Evangelie van 2020-10-31
 titelYouth Pelgrimage Nederland (YPNED)
beschrijving

De werkgroep van Youth Pilgrimage Nederland, een landelijke katholieke jongerendag georganiseerd door jongeren voor jongeren, heeft een moeilijke beslissing moeten maken.

De afgelopen jaren hebben wij onze tijd gestoken in het bedenken en voorbereiden van een katholieke jongerendag waar geloof en ontmoeting centraal staan. Corona brengt echter veel onzekerheid met zich mee.

Voor de zomer besloten wij dat het mogelijk zou zijn in oktober een geweldige dag neer te kunnen zetten die ook nog eens Corona-proof is. Echter door de vele regels denken we deze dag niet volledig tot zijn recht te kunnen laten komen.

Helaas, met pijn in ons hart, hebben wij besloten om de eerste editie van YPNED niet door te laten gaan en deze dag te verplaatsen naar een datum volgend jaar.

Ontmoeting, persoonlijk contact en gezellig samenzijn zijn naast geloven de pijlers voor YPNED. Op dit moment kunnen we dit niet in alle vrijheid realiseren.

Het concept blijft, het programma staat en wij leven vol enthousiasme toe naar dat moment waarop we elkaar echt kunnen ontmoeten tijdens de eerste editie van YPNED!

info

www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatie
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl