Vandaag is vrijdag 18 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 18 april 2020    Evangelie van 2020-04-18
 titelJong Bisdom Den Bosch - Power of Fire
beschrijving

Op zaterdag 18 april 2020 is de jaarlijkse vormelingendag van het bisdom: Power of Fire! Een dag vol vuur voor waarop vormelingen uit het hele bisdom samen het vuur van de Heilige Geest (verder) ontdekken en mee naar huis nemen.

Help mee met de POF
Ben je tussen de 16 en 30 jaar? Dan kunnen we jouw hulp op vrijdag 17 en zaterdag 18 april goed gebruiken bij de Power of Fire! Tijdens deze dag willen we aan de vormelingen laten zien dat de Kerk jong, levendig en vol vuur kan zijn! En hoe kunnen we dat beter doen dan deze dag samen met jongeren tot een geweldige dag te maken voor de vormelingen.

info

www.jongbisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl